چاربند، یگانه و جعفری، نیما. (1395). «بهبود عملکرد سازمان از طریق زنجیره ارزش و تسهیم دانش»، مدیریت زنجیره ارزش، دوره 1، شماره 2، صص 31-17.
سازمان چای کشور. (1397). طرح ساماندهی و توسعه پایدار زنجیره ارزش محصول راهبردی چای. لاهیجان: معاونت بازاریابی و تنظیم بازار.
صبوری، ضیاالدین؛ شهرامنیا، امیرمسعود؛ رحیمی، رئوف. (1392). «سازمانهای بینالمللی و الگوهای همکاری اقتصادی سیاسی شمال جنوب»، فصلنامه سیاست جهانی، دوره 2، شماره 3، صص 214-188.
فرخ بخت، علیرضا؛ میرابی، وحیدرضا؛ بازایی، قاسمعلی؛ امیران، حیدر. (1397). «ضرورت تحقق راهبرد کلان توسعه صادرات: بررسی استراتژیهای بازاریابی صادرات چای ایران»، فصلنامه پژوهشهای روابط بینالملل، دوره 8، شماره 4، صص 276-249.
کریم، محمد حسین؛ فراهانی فرد، سعید؛ برجی، نسرین؛ کریمفر، محمدرضا؛ سردار شهرکی، علی. (1394). «بررسی چالشها و راهبردهای بهبود کسب و کار صنعت چای کشور»، فصلنامه رشد و توسعه اقتصاد روستایی و کشاورزی، دوره 5، شماره 20، صص 40-31.
مسگریان، علی؛ آقاجانی ریک، رامین؛ درویشزاده، فرزاد؛ نصیراحمدی، علیرضا. (1396). «تحلیل استراتژیک صنعت چای شمال ایران با استفاده از مدل SWOT»، مجموعه مقالات دهمین کنفرانس بینالمللی اقتصاد و مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت.
Bedford, A., Blowfield, M., Burnett, D. and Greenhalgh, P. (2002). Value chains: lessons from Kenya tea and Indonesia cocoa sectors. Report (The Resource Centre In Focus series 3). Technical Report. Resource Centre for Social Dimensions of Business Practice, London, UK.
Cucagna, M. and Goldsmith, P. (2018). "Value adding in the agri-food value chain", International Food and Agribusiness Management Review, 21(3), pp. 293-316.
Darkness, K. (2015). Analysis of Tea Industry in India – Focus on Value Chain to suggest a method to improve productivity of tea. India: Institude of Foreign Trade, Ministry of Agriculture Government of India.
Donovan, J., Franzel, S., Cunha, M., Gyau, A. and Mithofer, D. (2015). "
Guides for value chain development: a comparative review",
Journal of Agribusiness in Developing and Emerging Economies, 5(1), pp. 2-23.
Food and Agriculture Organization. (2015). World tea production and tradeCurrent and future development. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Jayaratne, P. (2011). "Sustainable Supply and Supply Chain Mapping - Sri Lankan Tea Supply Chain", SBS HDR StudentConference, 21(1), pp. 1-15.
Kumar, S. and Sharma, A. (2016). "Agricultural value chains in India: prospects and challenges", CUTS International, Discussion Paper, pp. 1-19.
Mohan, S. (2016). "Institutional Change in Value Chains: Evidence from Tea in Nepal", World Development, 78(1), pp. 52–65.
Munasinghe, M., Deraniyagala, Y., Dassanayake, N. and Karunarathn, H. (2017). "Economic, social and environmental impacts andoverall sustainability of the tea sector in Sri Lanka", Sustainable Production and Consumption, 12(1), pp. 155-169.
Oncer, A. Z. (2018). "Redisigning value chain for higher education and a proposal for analysis process", International Journal of Research in Business Management, 16(4), pp. 15-26.
Porter, M. E. (2008). Competitive Advantage: Creating and Sustaining Superior Performance (1st ed.). England: Free Press.
Shafieyan, M., Homayounfar, M. and Fadaei, M. (2017), "Identification of Strategies for Sustainable Development of Rice Production in Guilan Province Using SWOT Analysis", International Journal of Agricultural Management and Development (IJAMAD), 7(2), pp. 141-153.
Swamy, V. and Munusamy, D. (2016). "Analyzing the agricultural value chain financing: approaches and tools in India",
Agricultural Finance Review, 76(2), pp. 211-232.
Thi Nguyen, T. A. and Jolly, C. M. (2020). "Global value chain and food safety and quality standards of Vietnam pangasius exports", Aquaculture Reports, 16(1), pp. 1-12.
Tippayawong, K. Y., Teeratidyangkul, P. and Ramingwong, S. (2017). "Analysis and Improvement of a Tea Value Chain", Proceedings of the World Congress on Engineering, WCE 2017, July 5-7, 2017, London, U.K.
Vroegindewey, R. and Hodbod, J. (2018). "Resilience of Agricultural Value Chains in Developing Country Contexts: A Framework and Assessment Approach Sustainability", Sustainability 10(4), pp. 2-18.